DCP bv

Pontstraat, 114 B-9800 Astene

+32 475 42 32 57 +32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte Catalogus

DCP bv

Pontstraat, 114
B-9800 Astene

+32 475 42 32 57
+32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte
Catalogus

Ventilatie-verplichting in horeca, feestzalen, fitnesscentra en sportinfrastructuren

Vorige vrijdag werd beslist dat goede luchtkwaliteit in de horeca, fitnesscentra, in de hele private en publieke sportinfrastructuur, in discotheken en in feestzalen verplicht wordt. Dat betekent: ventilatie of bepaalde technologieën gebruiken om het virus te doden. Er wordt overgangsperiode gedoogd, maar deze maatregel is essentieel als we ooit van het mondmasker wil afraken volgens de virologen.

Ventilatie wordt verplicht

De federale regering in België gaat ventilatie verplichten in de horeca, maar ook in fitnesscentra. Volgens minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke kan het ook een oplossing zijn in de scholen. Maar wat is dat nu die ventilatie?

Het is nog niet beslist, maar Vandenbroucke denkt er ook aan om ventilatie te verplichten in scholen voor het welzijn van kinderen.

“Laat ons ervoor zorgen dat kinderen veilig zonder mondmasker in de klas kunnen zitten. Dat is ook belangrijk in het griepseizoen. Je zal minder kinderen hebben die thuiszitten. Je zal op een bepaald moment ook met een gerust hart kunnen zeggen dat quarantaineregels soepeler kunnen.”

Lees het volledige artikel in Het Laatste Nieuws 

Luchtreinigers

Ventileren van lokalen is vaak moeilijk omdat er geen of onvoldoende ramen of roosters zijn of omdat deze gesloten worden gehouden in verband met tocht of geluidshinder en veiligheid.

Daarom stelt DCP AIR performante luchtreinigers met UV-C licht voor. Deze techniek is gebaseerd op een oeroude natuurlijke luchtreiniging die al eeuwen buiten onze stratosfeer werkzaam is. Onderzoek heeft aangetoond dat UV-C licht alle bacteriën, schimmels, gisten, maar ook virussen zoals COVID-19 doodt.

 

Veilig en eenvoudig in gebruik

De performante toestellen van DCP AIR zijn veilig, heel eenvoudig in gebruik en met een lange levensduur.

En om die levensduur en kwaliteit van de toestellen te garanderen opteert DCP AIR ervoor om die te laten leveren en plaatsen door een erkende technieker.

DCP AIR biedt je ook een jaarlijks onderhoudscontract om je een degelijke garantie en werking te garanderen van je toestel. Tijdens het onderhoud van het toestel wordt het gereinigd en de versleten onderdelen vervangen.

Meer informatie inwinnen of eens een toestel aan het werk zien? Neem contact.

LAATSTE NIEUWS

Maatwerk

Ieder project is uniek en vraagt enige voorkennis over de installatie en eventuele storingen die zich voordoen. Benieuwd naar onze aanpak?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Maandelijks sturen we je met plezier tips, weetjes, showcases en aanbiedingen.

Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent luchtreiniging, LED-verlichting en/of hoe je tot 20% kan besparen op je energiekosten door het elektriciteitsnet in je onderneming te verbeteren. 

DCP BV luchtzuivering LED energiebesparing
DCP bv airprotecting led power quality analyse
Peter De Clercq

Pontstraat, 114
B-9800 Astene

+32 475 42 32 57 | +32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

LAATSTE NIEUWS

© 2021 – DCP bv