DCP bv

Pontstraat, 114 B-9800 Astene

+32 475 42 32 57 +32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte Catalogus

DCP bv

Pontstraat, 114
B-9800 Astene

+32 475 42 32 57
+32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte
Catalogus

LED TECHNOLOGIEËN

In alle transparantie informeert DCP LED je graag met welke LED-technologieën hij aan de slag gaat. Zo kan je steeds vergelijken. 

CLS MAGNO DIM

Ongekend nauwkeurig dimmen zonder de noodzaak van externe besturingen en complexe bekabelingsystemen. Met behulp van een kleine magneet kan een dimwaarde in het armatuur opgeslagen worden. 

DCP bv LED verlichting magno-dimming-techn

CLS PERFORMANCE ZOOM

Een optisch zoomsysteem voor onder meer rail armaturen, dat een lichtrendement biedt dat tot tweemaal hoger ligt dan vergelijkbare zoom optieken en daarnaast een bijzonder fraaie lichtbundel biedt met een openingshoek tussen 8° en 50°.

DCP bv LED verlichting zoom-techn

CLS DTC DYNAMIC TEMPERATURE CONTROL

Een systeem dat onder alle omstandigheden ervoor zorgt dat zowel elektronica alsmede ook de LED-lichtbronnen in een armatuur niet oververhit raken en waardoor de levensduur van alle essentiële onderdelen van het armatuur gemaximaliseerd wordt.

DCP bv LED verlichting dtc-tech

CLS DPC DYNAMIC POWER CONTROL

Dynamic Power Control resulteert in een 25% hogere lichtopbrengst voor ‘Tunable White & Colour Changing’-armaturen middels geavanceerde elektronica.

DCP bv LED verlichting dpc-tech

CLS DMX HYBRID DIM

CLS DMX Hybrid Dim biedt superieur dimmen ten opzichte van het traditioneel PWM-dimmen. Het elimineert in 99% van alle gevallen de zogenaamde flikkerende effecten bij het gebruik van een foto- of een videocamera. Dit is volledig intern ontwikkeld door het R&D-team van onze leverancier CLS. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om aangepaste dimming-curven aan te bieden.

DCP bv LED verlichting dmx-hybrid-dim

CLS DMX ANALOG DIM

CLS DMX Analog Dim biedt een compleet PWM-vrij dimsysteem. Flikkerende effecten zijn helemaal niet aanwezig. Het DMX Analog Dim-systeem is zeer geschikt voor alle toepassingen waar PWM-dimmen niet is toegestaan (Breeam) of waar het om andere redenen niet gewenst is. CLS DMX Analog Dim is beschikbaar in de LDC-41 GII dimmer/driver en verschillende armaturen met ingebouwde DMX.

DCP bv LED verlichting dmx-analog-dim

CLS DCC DYNAMIC COLOUR FLOW COB

LED modules tot 120 Watt met superieure kleuren en witlicht weergave vanuit 1 puntbron voor perfecte schaduwloze belichting van ruimtes en objecten. Verkrijgbaar als RGBW en Tunable White versies.

 
DCP-bv-LED-verlichting-cls-dcc

Maatwerk

Ieder project is uniek en vraagt enige voorkennis over de installatie en eventuele storingen die zich voordoen. Benieuwd naar onze aanpak?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Maandelijks sturen we je met plezier tips, weetjes, showcases en aanbiedingen.

Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent luchtreiniging, LED-verlichting en/of hoe je tot 20% kan besparen op je energiekosten door het elektriciteitsnet in je onderneming te verbeteren. 

DCP BV luchtzuivering LED energiebesparing