DCP bv

Pontstraat, 114 B-9800 Astene

+32 475 42 32 57 +32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte Catalogus

DCP bv

Pontstraat, 114
B-9800 Astene

+32 475 42 32 57
+32 9 329 01 17

info@dcpbv.eu

Vrijblijvende prijsofferte
Catalogus

Peter De Clercq

Reeds meer dan 30 jaar technisch installateur en service provider

DCP bv zaakvoerder Peter De Clercq Astene

DCP

Hallo, ik ben Peter De Clercq, beter gekend als DCP.

Reeds 30 jaar ben ik technisch installateur en service provider, al was dat niet zo gepland.

Als bakkerszoon heb ik van kinds af altijd geholpen in de bakkerij. Toen ik als vijftienjarige naar de bakkersschool wou gaan, raadde mijn vader me aan om eerst enkele jaren naar een technische school te gaan om daarna bakker te worden. 

Hij had in zijn carrière al veel geld uitgegeven aan techniekers die in het midden van de nacht een zekering moesten komen resetten. En zo belandde ik in het Glorieux Instituut voor 3 jaar A2 Electro-Mechanica.

Korte tijd later werd ik allergisch aan bloemstof met als gevolg dat ik geen bakker kon worden. Ik ben dan in avondschool boekhouding, elektronica en radio/tv-technieker gaan volgen. 

Na een korte periode als service-technieker te hebben gewerkt, startte ik in 1989 mijn eigen zelfstandige activiteit. In het begin deed ik verkoop en service van radio/tv/witgoed met daarnaast een discobar. Na enige tijd verschoof mijn werk naar klank/licht/elektriciteit voor de horeca.

Vijf jaar nadat ik de vennootschap van mijn vader had overgenomen, werd ik in 2005 officiële distributeur van CLS led. Zie maar welke mooie en exclusieve armaturen ze hebben die we kunnen installeren.

In de loop van de jaren heeft de High Tech zijn intrede gedaan in de horeca. 

Computergestuurde licht- en videosturingen, digitale audio, domotica, digital signage, Power Quality Analyse,… Allemaal technieken die ik nu ik nu ook toepas waar nodig.

In 2020 is er door de coronacrisis een nieuwe opportuniteit bijgekomen: luchtzuivering op basis van UV-C licht.

Ik hoop je op deze site alle informatie hieromtrent te verstrekken, maar neem gerust contact voor meer toelichtingen. 

Peter De Clercq

Maatwerk

Ieder project is uniek en vraagt enige voorkennis over de installatie en eventuele storingen die zich voordoen. Benieuwd naar onze aanpak?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Maandelijks sturen we je met plezier tips, weetjes, showcases en aanbiedingen.

Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent luchtreiniging, LED-verlichting en/of hoe je tot 20% kan besparen op je energiekosten door het elektriciteitsnet in je onderneming te verbeteren. 

DCP BV luchtzuivering LED energiebesparing